Bedrijfsprofiel

EVENEMENTENTECHNIEK VOOR EVENTS VAN NU


Bogers Evenemententechniek is ontstaan uit drie basisprincipes, namelijk creativiteit, vaardigheden en passie. Creativiteit is essentieel in ons vakgebied, waarbij vaardigheden je helpen om je ontwerp uiteindelijk te realiseren. Zonder passie voor het vak zal je nooit een spetterend eind resultaat neer kunnen zetten, iets wat wij eisen van ons personeel!

Door te blijven innoveren, bijscholen en genieten zorgen we dat wij de beste partner blijven op het gebied van evenemententechniek!

Waarom klanten voor ons kiezen

Als bedrijf zijnde ben je altijd op zoek naar nieuwe klanten. Nieuwe klanten aan je binden is natuurlijk heel belangrijk. Maar wat nog veel belangrijker is is dat je zorgt dat klanten voor jou blijven kiezen. Dit bereiken wij door in te zetten op kwaliteit, creativiteit, betrouwbaarheid en vernieuwing.

Kwaliteit

Door zeer vakkundig en ervaren personeel kunnen wij u 100% kwaliteit garanderen.
Ze beantwoorden ook graag u vragen!

Creativiteit

Wij proberen elk evenement zijn eigen unieke uitstraling te geven, op een manier die bij het evenement past.

Betrouwbaarheid

Doordat we regelmatig onderhoud uitvoeren aan onze apparatuur hebben we vrijwel nooit last van storing.

Vernieuwend

Elke nieuwe techniek grijpen wij aan om de bezoekers van uw evenement een onvergetelijke belevenis te bezorgen. Nu en in de toekomst!

Daniel Bogers

Eigenaar Bogers Evenemententechniek


Met passie voor het vak ben ik Bogers Evenemententechniek begonnen. Ik hoop u graag van dienst te kunnen zijn!

Samen sta je sterk

Bogers Evenemententechniek werkt samen met veel bedrijven uit de regio, dit om u als klant de allerbeste kwaliteit te garanderen. Wij kiezen voor de bedrijven die met passie hun werk beoefenen, en dit dus ook uitstralen op hun product. De passie van al deze mensen resulteert in een evenement waar u en uw bezoekers nog lang aan terug zullen denken.

Een herinnering maak je samen!