Diensten

VERHUUR

Wij verhuren alles wat u nodig heeft voor uw evenement!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw evenement, of zoekt u gewoon simpelweg een paar losse lampen, dan bent u bij Bogers Evenemententechniek aan het juiste adres. Al onze materialen zijn van A-kwaliteit en perfect onderhouden. Wij verhuren alles wat u nodig hebt om van uw evenement een blijvende herinnering te maken!

  • Zeer uitgebreid assortiment
  • Perfect onderhouden materialen van A-kwaliteit
  • Wanneer gewenst denken wij met u mee, en geven we u een vrijblijvend advies

VERKOOP

Wij leveren alle apparatuur altijd voor de beste prijs!

Of u nu een eigen onderneming heeft of plaatjes draait in de woonkamer, grote kans dat het dan voor u veel voordeliger is om uw apparatuur via Bogers Evenemententechniek te bestellen. Doordat wij door het jaar heen een grote hoeveelheid goederen afnemen, krijgen wij deze ook voor zeer scherpe prijzen. Wij leveren dus apparatuur voor prijzen die ver onder de prijzen van webshops liggen.

Voor tweedehands-apparatuur bent u bij ons ook aan het juiste adres! Wij hebben zelf altijd diverse materialen in de verkoop staan. Hebben wij het niet, dan gaan we voor u op zoek bij onze partners.

VASTE INSTALLATIE

Uw prachtige locatie word een fantastische beleving!

Wanneer u regelmatig evenementen organiseert op uw locatie wilt u hierbij ook de juiste sfeer creëren. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u over de beste apparatuur voor uw locatie binnen uw budget. Ook installeren en programmeren we alles voor u, en geven we eventueel ook de gepaste training. Ook overleggen wij van te voren met u over bedieningsgemak, zodat bediening voor u personeel nooit een probleem zal zijn. Wij zorgen dat uw klanten de door u gewenste beleving ervaren, waardoor ze uw evenementen blijven herinneren!

ONDERSTEUNING

Geen vast personeel, maar wel top technici!

Wanneer u te weinig werk heeft voor een huistechnicus of simpel weg niet met techniek bezig wilt zijn, kunt u bij ons een servicecontract afsluiten. Deze contracten bieden wij aan in verschillende vormen en prijsklasse. Wanneer u gebruik maakt van het spoed servicecontract heeft u, indien noodzakelijk, binnen 2 uur de beschikking over een technicus. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.